Lite nytt till Aldora | MissKenving - Body Fitness competitior

MissKenving – Body Fitness competitior

Annons

Lite nytt till Aldora

 

Fick hem ett paket ifrån @lilla_hus med ett par byxor och 5 dregglisar. Suuuuper söta ju!!! Aldora har börjat använda mer dregglisar nu då hon börjat kräkas lite mer än vad hon gjorde i början. Dreglar gör hon inte än, så dom e sjukt bra o ha runt halsen så slipper all kräka komma på kläderna :p

Vi kommer ha en tävling snart, där vi kommer tävla ut ett babynest o dregglisar. Så håll utkik, o glöm inte att följa @lilla_hus och mig @Misskenving Nu ammar vi för fulla muggar då vi ska ner på stan o handla lite nya kläder samt gå till BVC å väga o mäta den här damen. Richard är hemma från jobbet idag också för o följa med, så kul att han vill vara delaktig, annars är det ju oftast vi mammor som gör allt sånt här 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats