8 veckor O amning | MissKenving - Body Fitness competitior

MissKenving – Body Fitness competitior

Annons

8 veckor O amning

 Min uppdatering blir inte så bra nuförtiden märker jag. Jag känner väl inte att jag prioriterar det längre lika mycket då Aldora tar all min tid. Jag får ju såklart tillfällen ibland och börjar skriva men just precis då dyker något annat upp så vi får väl se om jag lyckas avsluta det här inlägget. Haha!

I onsdags blev Aldora 8 veckor och då var vi hos BVC för läkarkontroll, vägning o mätning. Allt gick super. Aldora blev lite ledsen när läkaren kollade hennes fallreflex men gick snabbt över. Hon väger numera 5kg, hade inte växt något på längden så hoppas hon gjort de till nästa gång. Hon är riktigt rund o go nu, haha! Men de e bra de då vet jag att ja göder henne bra 😉

Tänkte också peppa några mammor där ute som kör med a-napp. Jag gjorde det sen dag 4-5 tills för förra veckan. På måndagen var jag o Aldora till Amningsmottagningen o fick hjälp med greppet o så. Sen dess har jag inte behövt nappen. Kan ni förstå vilken lättnad?! 😀 Så det gåååår, ta hjälp om ni behöver!!!

Att ständigt lägga en handduk under tutten, på med den där jäkla nappen o sen amma som hon ofta kunde slå bort o då va de mjölk överallt!!! Men nu behöver jag bara dra upp/ner tröjan och amma, superlätt.

Ska jag vara ärlig så var jag där ett tag riktigt less på att amma o funderade många ggr om vi skulle gå över till flaska. Jag kände inte de där ” oohh så mysigt nu ska vi amma” utan ja har känt mer att fasen ungen måste ha mat. Det finns ju så otroligt mycket fördelar med att amma o det är väl de som övervägt. O sen tänkte jag att, får jag bort a-nappen så försvinner ett moment i amningen å då lanske jag finner mig bättre i det.

Kände mig där ett tag som världens uslaste mamma som inte visste om jag skulle amma min bebis. Nu kör vi på och sen får vi se hur allt blir längre fram. 

Annars då, så var jag på återkontroll igår och har läkt ihop fint. Så nu är de fritt fram för träning och sex 😉 haha! 

Vi satte också upp spjällsängen igår, den där jäkla korgen går ju inte att vagga :p Så aldora sov så sött i den inatt 🙂

Nej nu blire frulle. Ha en skön helg.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats